Juhendamised

2017

  • Maris Pihlapuu
    Praakimispõhjustest eesti holsteini ja eesti punast tõugu piimaveisekarjades
    Reasons for culling among Estonian Holstein and Estonian Red dairy cattle herds
    Juhendaja: Alo Tänavots, Heli Kiiman, Tanel Kaart
    Retsensent: Marko Kass
  • Tõnis Jairus
    Pidamistingimuste mõju lüpsilehmade praakimisele
    Effect of farm conditions on culling in dairy cows
    Juhendajad: Heli Kiiman, Alo Tänavots, Tanel Kaart
    Retsensent: Ragnar Leming 
  • Annela Heidemann
    Sea rasvkoe füüsikalis-keemilised näitajad
    Physical and chemical characteristics of pork fat tissue
    Juhendajad: Riina Soidla, Alo Tänavots, Aarne Põldvere
    Retsensent: Taavi Torga, MSc, TÜ Kliinikumi toitlustusteenistus, tehnoloog
  • Kadi Margens
    Nuumsigade selja pikima lihase tehnoloogiline kvaliteet ja koostis
    Technological quality and composition of Longissimus thoracis muscle in finishing pigs
    Juhendajad: Riina Soidla, Alo Tänavots, Aarne Põldvere
    Retsensent: Jaan Parts, MSc, Nõo Lihatööstus AS, peatehnoloogi assistent

2016

  • Jaanika Torp
    magistriõpe, Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Liha- ja piimatehnoloogia (455)
    Happeliste marinaadide mõju sealiha kvaliteedinäitajatele
    The effect of acidic marinades to the quality parameters of pork
    CERCS teaduseriala: Toiduainete ja jookide tehnoloogia (T430)
    Aarne Põldvere, Kristiina Veri, Alo Tänavots
  • Jaan Parts
    magistriõpe, Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Liha- ja piimatehnoloogia (455)
    Lihaveiste algtöötlemisel tekkivad kõrvalsaaduste kogused ja füüsikalis- keemiline koostis
    Output of by-products quantities during primary processing and their physico-chemical composition of beef cattle
    CERCS teaduseriala: Toiduainete ja jookide tehnoloogia (T430)
    Aarne Põldvere, Lembit Lepasalu, Alo Tänavots

2015

  • Taavi Torga
    magistriõpe, Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Liha- ja piimatehnoloogia (455)
    Djuroki tõugu kultide mõju nuumsigade lihas- ja rasvkoe kvaliteedile
    Effect of Duroc boars on meat and fat quality of finishing pigs
    Pm-knd Aarne Põldvere, pm-dr Alo Tänavots
  • Sten Sild
    bakalaureuseõpe, Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduainete tehnoloogia (100984)
    Tehnikateaduse bakalaureus
    Madala temperatuuriga termilise töötlemise mõju sealiha reoloogilistele ja tehnoloogilistele omadustele
    Effect of low temperature thermal treatment on pork rheological and technological properties
    Pm-knd Aarne Põldvere, pm-dr Alo Tänavots, Pm-mag Raili Saar 
    Üliõpilaste teadustööde riikliku konkurss 2015 diplom bio- ja keskkonnateaduste valdkonnas rakenduskõrgharidusõppe ja bakalaureuseõppe üliõpilaste astmes.

2014

  • Jaanika Torp
    bakalaureuseõpe, Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduainete tehnoloogia (100984).
    Tehnikateaduse bakalaureus
    Põdraliha koostis ja kvaliteet sõltuvalt loomade vanusest
    Moose meat composition and quality according to the age of animals

    Pm-knd Aarne Põldvere, pm-dr Alo Tänavots, Pm-mag Riina Soidla 

2013

  • Elisa Altosaar 
    magistriõpe, Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, loomakavatus  (449).
    Põllumajandusteaduse magistrikraad (loomakasvatus)
    Piima tilkumise seos udara tervise ja piima jõudlusnäitajatega 
    Factors affecting milk leakage of dairy cows udder
    Pm-dr Alo Tänavots, pm-dr Heli Kiiman

2011

  • Stanislav Žurbenko
    magistriõpe, Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, liha- ja piimatehnoloogia (455).
    Tehnikateaduse magistrikraad (lihatehnoloogia)
    Djuroki tõu mõju sealiha kvaliteedile Eestis
    Influence of Duroc Breed to Pork Quality in Estonia
    Pm-mag Riina Soidla, pm-knd Aarne Põldvere, pm-dr Alo Tänavots
 
 
 
 
 
Alo Tänavots